Provtagning

Blodprovstagning

Det finns möjlighet att få hjälp av oss med blodprovstagning för dig som erhållit pappersremiss från klinik. Slipp väntrum och stress, vi kommer hem till dig när det passar dig bäst om du inte vill komma till vår mottagning.

Tid: 10 min

Mottagning: 300 kr
Hembesök: 650 kr
Milersättning tillkommer.

Provtagning via samarbetspartners

Vi på Norrlands Hälsa utför även provtagningar åt flera samarbetspartners. Här nedan hittar du några av de företag som vi samarbetar med.

När du har fått en provtagningsremiss från annan vårdgivare kan du boka din tid hos oss på Norrlands Hälsa. Välj den vårdgivare som du har fått remissen ifrån och följ sedan instruktionerna. Kontakta din vårdgivare som har skrivit remissen om du frågor kring din provtagning och hur du ska förbereda dig.

Om din vårdgivare inte finns att välja har din vårdgivare inte avtal med Norrlands Hälsa och tidbokning är inte möjlig.

Boka tid online

Vid hög arbetsbelastning kan det ibland vara svårt att nå oss via telefon. Svarar vi inte, försök att ringa igen en stund senare eller skicka ett mejl. Vi besvarar ditt meddelande så snart vi har möjlighet. Konversation via sms är inte möjligt.

Ta med giltig legitimation. Var ute i god tid innan din bokade tid.

Bokat besök där remiss inte är beställd av någon av Norrlands Hälsas samarbetspartner debiteras 300 kr. Bokningsbekräftelse på beställd remiss ska kunna uppvisas vid besöket. 

Besök som inte har avbokats ett dygn innan bokad tid debiteras som uteblivet besök.

 

Mottagning Umeå

Öppettider
Tisdag: 07.00-12.00
Onsdag: 17.00-20.00
Torsdag: 07.00-12.00

Telefon
070-233 43 34

 

vantrum
Väntrum direkt till vänster innanför ytterdörren

Som privat vårdgivare är vi inte anslutna till regionernas ersättningssystem. Detta innebär att vi inte innefattas av högkostnadsskydd och du bekostar själv de tjänster du bokar hos oss. 

Dela innehållet: