Hyr Förlossningspool La Bassine Original

En förlossningspool passar både för dig som planerar att föda hemma och dig som ska ha en sjukhusfödsel – såväl i latensfas som aktiv fas. Poolen kan vara ett hjälpmedel för den som inte har badkar, eller den som önskar större komfort och utökad funktion. Många förlossningskliniker godkänner att den födande tar med egen pool, kontakta ditt tilltänkta sjukhus för att höra vad som gäller just där.

Vattnet har dels en smärtlindrande effekt och en oxytocinboost-effekt som är gynnsam för förlossningen. Oxytocin bidrar till att livmodern arbetar samtidigt som det aktiverar hjärnans belöningssystem samt reducerar både smärta och stress. Ett bad innebär både beröring och värme som för många leder till ökad avslappning. Det ger också en upplevelse av privat sfär. Ju mer trygghet, desto mer oxytocin produceras och desto bättre förutsättningar finns för ett gynnsamt förlopp. Det varma vattnet utgör också ett visst skydd mot bristningar eftersom genomblödningen ökar och vattnet ger ett jämnt fördelat mottryck på vävnaderna.

La Bassine Original produktinfo:

Pool material: Eco-vinyl
Uppblåst golv: 7,5cm
Utvändig längd: 165cm
Utvändig bredd: 135cm
Utvändig höjd: 76cm
Invändig längd: 125cm
Invändig bredd: 95cm
Invändigt djup: 65cm
Kantens tjocklek: 20cm
Vattenkapacitet: 450 liter vid 80% fylld.
Fyllningstid ca 25min.

När du hyr La Bassine förlossningspool via oss ingår:

Luftpump
Vattenpump
Eko-slang
Liner (engångsskydd)

För att boka en förlossningspool kontaktar du oss via formuläret nedan.  Därefter skickar vi hem ett hyreskontrakt samt en faktura på en bokningsavgift om 250 kr. Bokningsavgiften dras av från slutfakturan. Poolen skickas sedan hem till avtalad hyresperiod.

Kostnad

Hyresperioden är 4-veckor och kostar 1499 kr inkl. moms (2 veckor före och 2 veckor efter BF). Fraktavgift tillkommer, avhämtning kan vara möjlig. Faktura skickas efter hyresperioden. Skickas inom hela Sverige.

Kontakt

    Jag samtycker till att de personuppgifter jag angett, samt eventuella personuppgifter som härrör från min fråga, används av Norrlands Hälsa AB i syfte att behandla min fråga och eventuella följdfrågor.

    Läs om vår dataskyddspolicy här

    Dela innehållet: